Meedoen

Word lid van onze vzw

Zevenhuizen wil mensen meer inspraak geven in hun omgeving, mooie dorpszichten en natuur beschermen. Wij willen samen dingen doen om onze levenskwaliteit en onze gemeenschap te verbeteren. Dat staat in onze statuten.

Om 10 hectare prachtige natte natuur in Lint te bewaren hebben we geld nodig. We stellen voor 8 juli 2021 een beroep in bij de provincie tegen de verkaveling van Zevenhuizen. Voor onze juridische stappen rekenen we op een vrije bijdrage van mensen.

Elke bijdrage is welkom op rekening BE04 0019 0841 9931 van vzw ZevenhuizenIedereen mag lid worden van Zevenhuizen vzw. Daarom kan je steeds gratis lid worden. Als je stort, ben je automatisch lid. Leden krijgen op elk ogenblik inzage in de rekening. Elk jaar in mei houdt Zevenhuizen vzw een jaarvergadering. Alle leden worden uitgenodigd. Ise, Pieter, Monique en Gunter vormen tot mei 2022 het bestuur en informeren leden regelmatig. Lees meer 'over ons'


Sociale media

Door deze website of deze cartoons te delen op Instagram, Twitter of Facebook hebben talloze mensen het draagvlak vergroot om natuur dichtbij te behouden, open ruimte en natuurlijke waterbuffering te behouden.


STOP deze onwettelijke verkaveling en maak deel uit van een betere toekomst” TEKEN dit e-bezwaar tegen de Verkaveling van Zevenhuizen! 

Ook iedereen die nu nog ons formulier invult, zullen wij blijvend en volwaardig betrekken in onze toekomstige acties voor een groene, water bufferende invulling van Zevenhuizen.

Nieuwe invulling Zevenhuizen

Het feit dat het RUP nietig is (zie Tab 'Bewaar'), biedt mogelijkheden voor een andere invulling van gebied Zevenhuizen. In het e-bezwaar nodigen we u uit om aan ons te laten weten als je mee wil nadenken over een nieuwe invulling.

Grotendeels zal Zevenhuizen kunnen behouden blijven zoals het is.

Verschillende mensen mailden ons reeds met suggesties en waardevolle ideeën voor wanneer het RUP nietig wordt verklaard. We hopen die over enkele weken te structureren en via deze website ter beschikking te stellen. Hieronder enkele indrukken van de dromen die mensen met ons delen:We zoeken nog mensen die hierover mee willen nadenken.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten