Meedoen

Klik op deze foto om
een voorbeeldbezwaar in Word te downloaden
Klik rechtsboven pijl 'downloaden' (in nieuw venster)

Wij hebben één juridisch grondig onderbouwd bezwaar uitgewerkt. Dat hebben zo'n 50 mensen opgeladen in het omgevingsloket of gedrukt binnengebracht.

Met de e-bezwaren willen wij dit mega-groot betonproject van 205 tot 400 wooneenheden bijsturen. Zo'n 600 Lintenaars voegden eigen bezwaren en opmerkingen toe aan het standaard-bezwaar. De gemeente Lint zal in het kader van het openbaar onderzoek antwoorden op alle bijkomende bezwaren die we via deze weg verzamelen.

e-bezwaar

Begin februari 2021 brachten buurtbewoners meer dan 1.700 bezwaren binnen bij het gemeentehuis van Lint. Deze werden verzameld door dit online ‘formulier’.De gemeente Lint gaf voor elke ondertekenaar een ontvangstbevestiging uit. Wij zullen -net als vorige keer- uw ontvangstbevestiging bewaren en u kunt uw eigen ontvangstbevestiging van het e-bezwaar vanaf 4 februari afhalen bij uw straatverantwoordelijke (omdat we door de coronamaatregelen niet kunnen vergaderen, hebben we beslist met straatverantwoordelijken te werken tot aan de zomervakantie).

Sociale media

Door deze website of deze cartoons te delen op Instagram, Twitter of Facebook hebben talloze mensen het draagvlak vergroot om natuur dichtbij te behouden, open ruimte en natuurlijke waterbuffering te behouden.


STOP deze onwettelijke verkaveling en maak deel uit van een betere toekomst” TEKEN dit e-bezwaar tegen de Verkaveling van Zevenhuizen! 

Ook iedereen die nu nog ons formulier invult, zullen wij blijvend en volwaardig betrekken in onze toekomstige acties voor een groene, water bufferende invulling van Zevenhuizen.

Nieuwe invulling Zevenhuizen

Het feit dat het RUP nietig is (zie Tab 'Bewaar'), biedt mogelijkheden voor een andere invulling van gebied Zevenhuizen. In het e-bezwaar nodigen we u uit om aan ons te laten weten als je mee wil nadenken over een nieuwe invulling.

Grotendeels zal Zevenhuizen kunnen behouden blijven zoals het is.

Verschillende mensen mailden ons reeds met suggesties en waardevolle ideeën voor wanneer het RUP nietig wordt verklaard. We hopen die over enkele weken te structureren en via deze website ter beschikking te stellen. Hieronder enkele indrukken van de dromen die mensen met ons delen:We zoeken nog mensen die hierover mee willen nadenken.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten