bezwaar april '24

1.282 burgers spraken zich via dit dit online formulier tijdens het openbaar onderzoek van april 2024 uit voor behoud van het brongebied van de Zevenhuizenloop. 862 hiervan wonen in Lint. 584 mensen hebben hieraan een persoonlijk bezwaar toegevoegd. Ook hun bezwaren hebben we opgeladen op het omgevingsloket op 20 april 2024.

Zo telde het bezwaarschrift van Zevenhuizen vzw in totaal 2.305 bladzijden.Wij dienden deze pdf in en 15 bijlages die je via deze ZIP-file kunt downloaden. (Let op deze bestanden zijn zeer groot dus kan het even duren).

Het bezwaarschrift geeft slechts een stand van zaken. In de eventuele verdere procedure zullen wij -indien nodig- argumenten toevoegen en bestaande elementen verder uitwerken.

Zevenhuizen vzw werkte zorgvuldig. Wij willen steeds de juiste informatie en correcte en actuele cijfers gebruiken en communiceren. Mocht u van mening zijn dat iets dat wij geschreven hebben niet geheel correct is, dan horen wij graag van u. Eventuele fouten zetten wij recht. Mail ons om feedback te geven. Mail ons om feedback te geven.

Heb je vragen over opmerkingen over het bezwaar dat we hebben ingediend? Wens je opmerkingen door te geven? Heb je een eigen bezwaarschrift en wens je dat te delen? Heb je andere ideeën, vragen op opmerkingen, stuur een mailtje naar bestuur@zevenhuizen.org of bel ons op 0486 980 555 of 03 609 82 61.


1 opmerking: